Welkom

Welkom op deze website en in mijn praktijk voor (lichaamsgerichte) Coaching, Training en Therapie. Voor vragen of het maken van afspraken kunt u contact met mij opnemen (Zie Contact). Regelmatig geef ik diverse trainingen en workshops. Meer informatie treft u op de website aan.

 

Linda van der Loos (1970)

Wat mij raakt en inspireert in mijn werk is dat achter de vele maskers die mensen in hun leven hebben opgezet vaak een zachte kracht, bereid om kwetsbaar te zijn, te voorschijn komt. Dan wordt het unieke van die mens weer zichtbaar en kan de liefdesenergie weer stromen.

Door mijn ervaringen in het werken met mensen en door de rijke ervaringen in mijn persoonlijke en professionele groei- en leerproces heb ik leren zien dat het mijn passie is om vanuit een eigen praktijk mensen en groepen te begeleiden.

Ik volgde op het gebied van Professionele Communicatie, Begeleiding, Coaching en Therapie onder andere de volgende opleidingen/workshops:

  • Bewustwording, Meditatie & Massage bij Hans Snijders te Amersfoort

  • 3-jarige opleiding Professionele Communicatie TA/NLP/Systemisch Werk bij Phoenix Opleidingen te Utrecht

  • opleiding tot Coach/Therapeut "Verdieping tot de kern" (therapeutische benaderingen en diagnostiek persoonlijkheidsstructuren) bij Weisfelt & Partners te Jisp

  • de opleiding TA voor professionals bij Piet Weisfelt (Corael Opleidingen De Bilt)

  • Deel opleiding Energetic Integration (lichaamsgeoriŽnteerde psychotherapie) bij BodyMind Opleidingen te Gouda

  • Lichaamsdiagnostiek (Reich)

  • diverse nascholingen bij Weisfelt & Partners (o.a. Regressiewerk, Relatietherapie, Werken met Liefdesenergie (intimiteit & seksualiteit), Organisatiepathologie en organisatiedynamieken, Schuld & Schaamte, Werken met gevoelens, Lijfwerk

Ik laat mij regelmatig bijscholen.